Teamet växer! Välkommen ombord Hanna Hellström

Teamet växer! Välkommen ombord Hanna Hellström
Välkommen ombord Hanna Hellström, eller ska vi kanske säga välkommen tillbaka!
Du axlar nu rollen som Menssäkrads logistikansvarige, hur känns det?

Det känns som en dröm! Jag ÄLSKAR att arbeta med sånt som gör att jag brinner inombords och mens är verkligen en sån fråga. Att dessutom få göra det hos Sveriges vettigaste bolag för mensrelaterade produkter och tjänster är riktigt spännande!

Du har tidigare arbetat ihop med gänget på Menssäkrad, berätta om vad du gjorde då.

Jag startade min mens-karriär som praktikant hos My Period Is Awesome 2018, vilket var innan Menssäkrad blev ett eget företag. Jag avlastade Terese med lite av allt. Sen blev jag anställd när praktiken tog slut och fick bland annat ha hand om ett informationsprojekt som pågick under 2019. När Menssäkrad utvecklades från ett sociala medier-projekt till ett företag var jag med i hela den processen, och jag packade väldigt många av de beställningar som inkom under 2019 och 2020 när vi hade vår första kampanj-låda (se bild här). Sen har jag gjort lite av allt möjligt på My Period Is Awesome; varit med på workshopvecka med de internationella projekten, roddat sociala medier och hållit föreläsningar, för att nämna några saker. Men en av de främsta grejerna jag minns från den tiden är att jag skrattade otroligt mycket! Vi är ett sammansvetsat team och vi har haft så himla kul genom åren! 

Vi vet ju att du är mensaktivist ut i fingerspetsarna men berätta för den som läser varför du tycker att menssäkerhet är viktigt.

Det handlar om en så grundläggande aspekt av livet självt. Alla finns vi till tack vare någon som haft en menscykel! Så jag tänker att menssäkrade toaletter är ett rent minimum. Dessutom så finns det ju toalettpapper på alla toaletter vi besöker. Varför är inte mens en självklar grej på toaletterna när kiss och bajs är det? Jag säger som Kirsti: DET ÄR ORIMLIGT!

Vad ser du mest fram emot i din nya roll?

Att se Menssäkrad växa! Men också att få utveckla den här helt nya rollen tillsammans med resten av teamet och effektivisera Menssäkrads lagerhållning och distribution, och därmed ge utrymme för mer kreativitet inom företaget. Jag ser så mycket fram emot att få utvecklas tillsammans med Menssäkrad!